XMM blog

Hogy az életminőség jobbá váljon.
A jóga jótékony hatásai
23
Sze

A jóga jótékony hatásai

Ősi technikák, amelyek hozzájárulnak testünk, lelkünk és elménk karbantartásához. Biztos mind gondoltunk már rá, hogy miként tudnánk szabadidőnk egy részét saját egészségünk szolgálatába állítani.

Erre az egyik legmegfelelőbb megoldás a jóga, ugyanis kiváló stresszlevezető, fizikumerősítő, és nem utolsó sorban hozzájárul szellemi tisztaságunkhoz.

A jóga Indiában fejlődött ki a hinduizmus és a buddhizmus kulturális közegében. Célja az életminőségünk javítása, hiszen a mindennapi mozgással, testi és lelki erőnlétünket fejlesztjük. Hogyan segít ebben az Xantos Mobil Masszázs? A válasz igen egyszerű, cégünk a tradícionális jógát oktatja Sivananda nagymester nyomán, aminek fókuszában a test vitalitásának megőrzése, és a betegségek esélyének csökkentése áll és, ami emberségben és empatikus képességben is különleges minőséget képvisel. A fizikai gyakorlatok hozzájárulnak szervezetünk egészséges működéséhez, a meditáció pedig segít önmagunk megismerésében, illetve a napközben felgyülemlett feszültség levezetésében.

Gyakorlása nincs korhoz, vagy időhöz kötve, és az XMM segítségével a helyszíni korlátok is leküzdhetőek, ugyanis jógaoktatóink bárhol rendelkezésre állnak, legyen szó munkahelyünkről, vagy otthonukról.

A jóga jótékony hatásaiA több személyes jóga előnye, hogy megtapasztalhatjuk a csoportdinamika segítő lendületét, és fejleszthetjük a közösség kapcsolatát. Az egyéni jóga intenzívebb és teljesen személyre szabott, ahol az oktató teljes figyelme ránk irányul.

Tehát, ha fittek, egészségesek szeretnénk maradni vagy esetleg a súlycsökkentés, a stressz levezetése, vagy fizikai erőnlétünk növelése a cél, akkor a jóga megfelelő társunk tud lenni vágyaink beteljesítésében.