Anyák napja – Mi lehet a legjobb ajándék?

Hamarosan Anyák napja.

Lepje meg anyukáját, vagy saját magát egy felejthetetlen élménnyel, egy masszázzsal vagy egy testkezeléssel! Mert ki mondta, hogy az Anyák napja unalmas kell legyen? Ki mondta, hogy mindig csak virágot lehet adni és a virág mellé nem adható hasznos ajándék?

Hazánkban, 1925 óta, május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük, ami idén május 3-ára esik.

Magyarországon ennek az ünnepnek a meghonosodása Petri Pálné nevéhez, egy államtitkár feleségéhez köthető. Az ünnep állítólag Amerikából jött és a legelső Anyák napi ünnepséget 1925. március 8-án tartották meg és később a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt vezetői tovább népszerűsítették. Mára már minden óvodában és tanintézményben rendeznek Anyák napi ünnepségeket, ahol a gyerekek az általuk megtanult verseket és mondókákat elszavalják, az elkészített ajándékaikat pedig átadják édesanyjuknak vagy nagymamájuknak. A felnőttek általában különféle ajándékokkal és virágokkal kedveskednek szeretett anyukájuknak!

Szerezzen örömet Anyák Napja alkalmából édesanyjának vagy akár női munkatársainak

és saját magának is azzal, hogy szolgáltatásaink egyikét választva feltöltődik a tavasz utolsó hónapjára. Ha fáradtnak és feszültnek érzi magát vagy csak egy kis kényeztetésre vágyik, akkor bizony jól eshet egy masszázs! Akár irodájában, akár otthon tartózkodik, masszőrjeink házhoz mennek Önhöz, hiszen még a székes masszázs is az irodában ruhán keresztül történik és általában 15 percet vesz igénybe. Rendelje meg székes masszázs szolgáltatásunkat az iroda dolgozóinak, hogy a kezelés után jobban menjen a munka!

Különböző testkezeléseink, csomagjaink által hosszabban élvezheti a kényeztetést és mindezek után teste és szellemi ereje újra felfrissül. Szervezzen egy anya-lánya napot vagy csak úgy egy csajos napot a barátnőjével és lepje meg őt is, magát is egy páros masszázzsal, vagy egy hidratáló kezeléssel!

Anyák napja – Mi lehet a legjobb ajándék?