Feltöltődés a munkahelyen - a székes masszázs előnyei munkavállalóknak

A székes masszázs előnyei?

Általános igazság, hogy a munka fárasztó. De akkor, hogy lehet mégis feltöltődni közben? A Xantos Mobil Masszázzsal ez sem lehetetlen! Íme a székes masszázs előnyei!

Az üzleti környezetben egyre inkább felismerik, hogy a munkavállalók testi és lelki egészsége alapvető fontosságú a vállalati siker szempontjából. A cégvezetőknek és HR-szakembereknek meg kell érteniük, hogy az alkalmazottak jólétének elősegítése nemcsak a jóindulat és az etikai megfontolások miatt fontos, hanem gazdasági szempontból is kifizetődő. A stressz és a munkahelyi feszültség csökkentése, valamint a testi egészség megőrzése pozitív hatással van a munkavégzés minőségére, a produktivitásra és a munkaerő megtartására. A székes masszázs szolgáltatást, amely egyaránt nyújt fizikai és mentális felfrissülést, egyenesen az irodájába kérheti. Tapasztalataink szerint az irodai masszázs után mindenki jobban tud a munkájára koncentrálni, így kevesebb figyelmetlenségből adódó hibát követhet el. Az ilyenfajta feltöltődés után a kedv és a közérzet is javul, ami a munka eredményességét is elősegítheti. A munkahelyre érkező masszőrök át/megmozgatják az izmokat, ellazítják a görcsöket és ezzel még az egészségen is javíthatnak. A Xantos Mobil Masszázs masszőrei mindig odafigyelnek a masszást igénybe vevőre, a test állapotára, ezért azonnal észreveszik a kisebb problémákat is. Ezek is a székes masszázs előnyei.

A masszázs, mobilitása miatt, nem jelent időkiesést a dolgozóknak, hiszen az egy kávészünet idejébe is belefér. Valamint legfeljebb egy másik szobába kell átsétálni a felüdüléshez. A székes masszázs jellemzője, hogy a vendég ruhában van. Így senki sem feszélyezi magát. Éppen ez a lényege, nincs semmilyen stressz, feszültség, hanem egy kényelmes széken végzik a masszázst úgy, hogy az embernek egyetlen ruhadarabjától sem kell megszabadulnia, ezáltal gyors és hatékony is.

A székes masszázs előnyei (vagy, ahogy sokan manapság mondják székmasszázs) felfrissül az emberek teste, megszabadulhatnak a fájdalomtól és még a lábukat sem kell kitenniük munkahelyükről.

Feltöltődés a munkahelyen - a székes masszázs előnyei munkavállalóknak