XMM tudástár méz - XMM tudástár méz - mézes masszázs

Testünket, szervezetünket egyaránt megviseli a hideg, téli idő, az ünnepi készülődés hajrája, az ajándékok utáni hajsza, a nagytakarítás miegymás.

Ilyenkor még jobban vágyunk a kikapcsolódásra, kényeztetésre. Töltődjön fel új, téli mézes masszázs különlegességünkkel, amivel a decemberi, karácsonyi időszak alatt szeretnénk Önnek kedveskedni! Próbálja ki, engedje el magát, zárja ki a külvilágot és élvezze a méz jótékony, gyógyító erejét! A kezelés segíti a relaxálást és nyugtat. Enyhíti az ízületi fájdalmakat, ápolja és kényezteti bőrét; és nem mellesleg nagyon finom is. Lepje meg magát egy 55 perces teljes körű kényeztetéssel, ami tartalmaz egy pihentető 40 perces hátmasszázst és egy 15 perc forró gurigát a háton, ami mindenki számára felüdülést jelent.

A mézmasszázs nem hasonlít a többi masszázshoz, a masszőrök nem a hagyományos módon „dolgozzák meg” a vendégeket. Az eljárás során általában a vendég hátára folyatják a mézet, majd vákuumképző mozdulatokkal dolgoznak rajta, így a kitágult pórusokon keresztül a méz hatóanyagai bejutnak a testbe, miközben ugyaninnen salakanyag távozik. A mézmasszás tisztítja a szervezetet, méregtelenít és kiváló stresszoldó hatása van. Immunerősítőnek is alkalmas, főleg az őszi és téli hónapokban. A mézmasszázs kiváló ízületi problémák kezelésére, gyulladások csökkentésére, fejfájásra, nyak-, váll-, és hátfájdalmak kezelésére, reumatikus panaszokra és akár légúti problémákra is.

Karácsonyi ajándéknak is ideális a mézes meglepetés hozzátartozóink részére!

Ismerje meg facebook oldalunkat!