Legfittebb vállalatok Magyarországon

A hazánkban hiánypótló kezdeményezésként életre hívott Legfittebb Munkahely Felmérés eredményhirdetésén, 2014. március 26-án három kategóriában hirdettek díjazottakat a 2013-as évre vonatkozóan.

A felmérésből egyértelműen kiderült, hogy a felelős vezetők egyöntetűen azt vallják, a dolgozók jó egészségi állapota serkentőleg hat a cégek gazdasági növekedésére. A felmérésre összesen 34 vállalat, szervezet és több ezer dolgozó jelentkezett. A kérdőívet végül 2585-en töltötték ki érvényesen. A kérdések az egyéni sportolási szokásokra, a munkaadók támogató attitűdjére és eszközeire vonatkoztak. A minden feltételnek megfelelő résztvevők között három kategóriában hirdettek nyerteseket.

Örömmel üdvözöljük a kezdeményezést, amely végre hazánkban is egyre fontosabbnak tartja a munkavállalók egészségével való törődést. A Xantos Mobil Masszázs Kft. már évek óta kiemelten kezeli partnerei és dolgozói egészségét az irodai masszázs és a tanácsadói tevékenység keretén belül. Szerencsére egyre több vállalat ismeri fel az egészség gazdaságra gyakorolt szerepét. És egyre többen vannak olyanok is, akik legalább egy egészségnapot szerveznek a dolgozóik számára, amellett is, hogy rendszeresen igénybe veszik irodai masszázs szolgáltatásunkat.