Masszázs és egészség?

AZ EMBEREK TÖBBSÉGE A MUNKAHELYET MA MÁR NEMCSAK PÉNZKERESETI HELYNEK, „dolgozási” lehetőségnek tekinti, hanem nagy jelentőséggel bíró szociális térként értelmezi, ahol fontos szerep jut a kapcsolatépítésnek, a személyiség fejlődésének, az önismeretnek, az identitásnak.

A munkahely jelentősen befolyásolja egészségünket, szociális jólléti állapotunkat.

A munkahely színterén, egészséges munkahelyek kialakításával, baleseteket, foglalkozási megbetegedéseket lehet megelőzni, ismereteket lehet átadni, késztetést lehet ébreszteni, módszereket lehet terjeszteni, amelyek mind az egészségtudatos magatartást és életmódot segítik. Ez pedig az élet más szintereire is hatással van/lesz.

A Xantos Mobil Masszázs Kft. módszerei akár az Ön irodájában és munkahelyén is megvalósulhatnak.

mobilmasszázs

Programunk
Masszőrjeink előre egyeztetett időpontban (általában hetente egyszer, ugyanabban az időben, időszakban) megjelennek az Ön munkahelyén, ahol – a munkáltató által kijelölt és biztosított helyiségben (lehet orvosi rendelő, iroda, tárgyaló, tanácsterem) – kezelésben részesítik a dolgozókat.

Az időpont és létszámegyeztetések, valamint a program belső terjesztése mindig egy belső – az adott cégnél, vállalatnál dolgozó – koordináló személy segítségével oldható meg hatékonyan. A program rövid időn belül magától is zökkenőmentesen megy, de megfelelő képzettségű és szakértelmű munkatársaink folyamatosan is ellenőrzik.

 

Kezelésünk
Az irodai, munkahelyi masszázs a speciálisan kialakított masszázsszék ergonómiájából adódóan a kezelések alatt a test felső részére helyezi a hangsúlyt. Így magába foglalja a hát és derék, a fej, a nyak, a váll, illetve a karok és kézfejek kezelését.

A kezelés, egy kifejezetten erre a célra kifejlesztett, összehajtható, mobil masszázsszékben történik. Melynek kialakítása segít tehermentesíteni a fej, a váll, a nyaki és a háti gerincszakaszokat.

Egy előre megbeszélt és megjelölt időpontban a feladatra legalkalmasabb, szakképzett terapeutánk – kollégáink rendszerint gyógymasszőrök is – megjelenik a szolgáltatást igénybe vevő cégnél, munkahelyen. A hordozható szék segítségével végzi el a gyors és hatékony kezeléseket.

 

Egy alapkezelés 15 percet igényel a munkaidőből,
ami megfelel egy hosszabb kávé vagy cigaretta szünetnek.

 

A kezelés teljes öltözékben (napi ruházatban) történik, eredményeképpen a dolgozók mentálisan és fizikálisan felfrissülve térnek vissza a munkájukhoz.

Az irodai, munkahelyi masszázs hatásmechanizmusa és hatékonysága vitathatatlan, orvosi szakvéleményekkel alátámasztott és feltétlen javasolt!

AZ XMM válaszol!

 

Ismerje meg Facebook oldalunkat is!