mobil spa

A latin eredetű spa szó jelentése, “Salus per aqua” vízből nyert egészség.

Míg a wellness egy átfogó értelmezés, ez a fogalom kimondottan a vízből nyert szépségről, egészségről és nyugalomról szól. Úgynevezett spa-élményt rengeteg wellness központ, szálloda, gyógyfürdő, szépségszalon kínál, ahol a különféle egészségmegőrző szolgáltatások mellett (masszázsok, testtekercselések, fürdőszolgáltatások, manikűr, pedikűr, étkezési tanácsadás) még számos testet és lelket kényeztető szolgáltatást találhatunk. A mobil spa azonban még ennél is sokkal többet kínál. Az otthon bensőséges hangulatával, holisztikus és minden porcikájában egyénre szabott, testre és lélekre is maximális figyelmet fordító szemlélettel egészíti ki ennek az élménynek lehetőségeit.

Mikor és kiknek ajánlott?

Kiválóan alkalmas fáradt, stresszes időszakok leküzdésére, időszakosan kibillent lelki egyensúly helyreállítására, speciális (nehezen, fájdalmasan mozgatható) fizikai problémák kezelésére, az önbecsülés megerősítésre vagy egyszerűen csak az önmagunkra való fokozott figyelem elérésére.

Ajándékképpen örömet okozhatunk vele kisebb családi rendezvények, születésnap, névnap, házassági évfordulók, Valentin nap, anyák napja, lánybúcsú vagy éppen a terhesség egy-egy nehéz napjának alkalmából. Sőt a mobil spa az idős, mozgásukban korlátozott emberek számára is nagyszerű kikapcsolódás.

De a figyelem, a mobil spa,

a kényeztetés és néhány perc kiszakadás a való világból nem kell, hogy indokkal történjen. Érezze úgy, hogy néha ennyi jár Önnek! És a Xantos Mobil Spa a szállodák, gyógyfürdők, szépségszalonok és az egészséges élet hangulatát viszi el az Ön otthonába is!

A szolgáltatásunk minden esetben egyedi és személyre szabott, mely kifejezetten igazodik az Ön igényeihez.

Facebook oldalunk is segíthet a tájékozódásban!