Mi az a mobil SPA?

A latin eredetű SPA szó jelentése, “Salus”Salus per aqua”

vízből nyert egészség. Míg a wellness egy átfogó értelmezés, a spa kimondottan a vízből nyert szépségről, egészségről és nyugalomról szól. Úgynevezett spa-élményt rengeteg wellness központ, szálloda, gyógyfürdő, szépségszalon kínál, ahol a különféle egészségmegőrző szolgáltatások mellett (masszázsok, testtekercselések, fürdőszolgáltatások, manikűr, pedikűr, étkezési tanácsadás) még számos testet és lelket kényeztető szolgáltatást találhatunk. A mobil spa azonban ennél is többet kínál. Az otthon bensőséges hangulatával, holisztikus és minden porcikájában egyénre szabott, testre és lélekre is maximális figyelmet fordító szemlélettel egészíti ki a spa nyújtotta élmény lehetőségeit.

SPA élmény otthonMikor és kiknek ajánlott?

Kiválóan alkalmas fáradt, stresszes időszakok leküzdésére, időszakosan kibillent lelki egyensúly helyreállítására, speciális (nehezen, fájdalmasan mozgatható) fizikai problémák kezelésére, az önbecsülés megerősítésre vagy egyszerűen csak az önmagunkra való fokozott figyelem elérésére.

Ajándékképpen örömet okozhatunk vele kisebb családi rendezvények, születésnap, névnap, házassági évfordulók, Valentin nap, anyák napja, lánybúcsú vagy éppen a terhesség egy-egy nehéz napjának alkalmából. Sőt, a mobil spa az idős, mozgásukban korlátozott emberek számára is elérhetővé teszi a spa-élményt.

De a figyelem, a kényeztetés és néhány perc kiszakadás a való világból nem kell, hogy indokkal történjen. Érezze úgy, hogy néha ennyi jár Önnek és a Xantos Mobil Spa a szállodák, gyógyfürdők, szépségszalonok és az egészséges élet hangulatát viszi el az Ön otthonába is!

A szolgáltatásunk minden esetben egyedi és személyre szabott, mely kifejezetten igazodik az Ön igényeihez.

Hogy működik?

Nézze meg ajánlatainkat, szolgáltatásainkat vagy szolgáltatási csomagjainkat! Válassza ki, milyen csomagra vágyik leginkább, melyik az a szolgáltatásunk, melyet igénybe szeretne venni! Ezután már nem kell mást tennie, mint legalább 2-3 héttel a tervezett időpont előtt elküldeni számunkra a megrendelést. A 2-3 hét azért fontos, hogy legyen időnk felkeresni Önt, előre felkészülten tervezzük meg az egyénre szabott esetlegesen speciális igényeket is figyelembe vevő kezelést. De az előzetes felmérés és egyeztetés során segíthetünk a döntésben is. Önállóan vagy közösen választjuk ki a legmegfelelőbb helyiséget a lakásában, ahol a szolgáltatás igénybe vételekor a lehető legjobban fogja magát érezni. És ahol a hőmérséklet is megfelelő. Mi gondoskodunk a hangulatos világításról, a kellemes illatról, a törölközőről és minden egyéb olyan kellékről, ami a spa hangulatot teremti meg.

A Xantos mobil spa által nyújtott kényeztetés, nem csak a testünkre, egészségünkre hat, hanem érzékszerveinkre is csodás hatást gyakorol. A kényeztető fürdők, a különféle aroma olajok természetes anyagok használata, és a kényeztető kezelések igazi lélekmelengető élménynek is minősülnek.

Válassza ki az Ön számára legjobban tetsző vagy legmegfelelőbb szolgáltatást! Dőljön hátra kedvenc karosszékében, hívjon minket és élvezze a spa-élményeket az otthonában!

A Xantos Mobil Spa helyszínek: Budapest és környéke

AZ XMM válaszol!