Állapotfelmérés

Sokan ülnek egész nap egy számítógép előtt anélkül, hogy mozognának.

Ez a legfittebb embernél, így a legtöbb munkavállalónál is erős fájdalmat okozhat. És a fájdalom talán a legkevesebb, de gondoljunk csak bele, hogy a hosszú távon így élt élet az egészséget a fájdalmon túl is komolyan befolyásolhatja. A rossz testtartás és a hosszú távú ülés erősen próbára teszi izmainkat. A nyaki izmok görcsössé válnak és egy idő után a vállban már csak egy állandósult szúró fájdalom érezhető. A sok munka melletti testmozgás hiányával az izmok elgyengülnek, nem bírják – az életkorral amúgy is romló – terhelést. Ilyen helyzetekben szinte megfeszül az izomzat, merevvé válik az órákig tartó egy helyben üléstől. Egy hosszú nap után még jobban fokozódik a fájdalom, ha otthon ugyanígy a monitor előtt görnyedünk, vagy nehéz válltáskát cipelünk. Ezáltal az ember fájdalma fokozatosan nő.

A masszázs segít a nyaki és vállban jelentkező fájdalom csökkentésében. A Xantos Mobil Masszázs Kft. olyan lehetőséget nyújt a felfrissülni vágyó dolgozók számára, amely a munkahelyre viszi a masszázst. Ez a székes masszázs, ami 15 perc alatt egy csendes szobában megoldható irodai masszázst jelent és testben, szellemben is egyaránt feltöltődést nyújt.

A székes masszázs során többek között feloldják a görcsöket az izmokban. Feloldódik a nyaki és vállizmok fájdalma, de pozitív hatása kiterjedhet az egészségre és teherbíró képességre is.

 Nyaki és vállizmok fájdalma- az irodai munka velejárói