Romantikus kényeztetés Valentin-napra

Szent Bálint (Valentin, vagy Valentinus) a szerelmesek, a lelki betegek és az epilepsziával élők védőszentje.

Világszerte, de főleg az angolszász országokban Bálint napján (február 14-én) tartják a Bálint-nap (angolul Valentine’s Day) ünnepét, amely Magyarországon az angol nyelvű elnevezés közvetlen átvétele miatt sokak számára, mint Valentin-nap vált ismertté és népszerűvé az 1990-es évektől kezdődően. A Bálint-nap vallási eredete az idegen elnevezés elterjedése miatt Magyarországon elhomályosult. A keresztény szokás azonban egy szívbemarkoló szerelmi történethez köthető. A történet úgy tartja, hogy mielőtt február 14-én II. Claudius római császár kivégeztette volna Szent Bálintot keresztény hite miatt, az ifjú meggyógyította börtönőre vak leányát és egy szerelmes levéllel búcsúzott el tőle. Innen ered a legenda, miszerint, ha Valentin-napon megírjuk kedvesünknek iránta érzett szerelmünket, az örökké fog tartani.

Közeleg a Valentin-nap és még nem döntötte el, hogy mivel ajándékozza meg a párját?

Íme, 6+1 kedveskedő tipp:

1. Romantikus kirándulás / séta

A mozgás mindenképp jót tesz az egészségnek is, emellett kellemes kikapcsolódást nyújthat. Ellátogathatnak egy közeli parkba vagy városba, de lehet csinálni egy olyan útvonal tervet is, amely állomásai randi helyszínek voltak, így talán még romantikusabb lehet a séta. Szerencsére Bálint-nap idén hétvégére esik, így mindenkinek lesz ideje végig járni kedvenc helyeit.

2. Masszázs-Páros masszázs

A kényeztető masszázs általában mindig beválik, és ha úgy gondolja, hogy magának is szeretne jó programot, akkor választhatja a páros masszázst is.

A páros masszázs során két masszőr foglalkozik a két vendéggel (barát-barátnő, férj-feleség, anya-lánya, barátnő-barátnő, stb.). A kezelés elválasztott kezelőhelyiségekben, vagy igény szerint egy légtérben történik, így értékes időt tölthetnek el együtt. Ha belefér a keretbe akár egy wellness-hétvégére is elmehetnek, hogy teljes legyen a kikapcsolódás és igazán egymásra tudjanak hangolódni.

3. Ebéd / vacsora

Mint tudjuk, a férfiak szívéhez a gyomrukon át vezet az út, de a nőket is lenyűgözi, ha párjuk főz valami finomat. Készítse el kedvese kedvencét ebédre vagy vacsorára, de akár étterembe is mehetnek. De jó, ha tudja, hogy Valentin-napon sokan választják az ünneplés ezen formáját, így ha ezt választja, ne felejtsen el asztalt foglalni!

Romantikus kényeztetés Valentin-napra

 

4. Love zseton

Légyen Maga az élmény! A legtöbb, amit párunknak adhatunk, ha Mi magunk leszünk az ajándék. Szerelme a zsetonok közül kiválaszthatja azt, amiben éppen a leginkább kedvét leli – természetesen mindkettőjük örömére. A zsetonokon állhat bármi. Például: Szeretgess meg! Csókolj meg! A reggelit az ágyba kérem! Masszírozz meg! Ölelj meg! Fürdess meg! Főzz nekem! Tégy magadévá! Bónusz zseton, amit felhasználva lehet egy kívánsága.

Természetesen lehet saját kezűleg is készíteni, de megveheti őket készen is.

5. Egy finom gyógynövény tea

De lehet kedvese kedvenc gyümölcs teája is) vagy forró csoki/ kakaó elkészítésével is meglepheti párját. Ezzel igazán teljessé tehetik az összebújós filmezést, vagy a kellemes beszélgetést. De akár össze is vonhatják a fentebb említett sétával / kirándulással, hiszen egy termoszban könnyedén magukkal vihetitek. Jól fog esni a kinti hidegben!

6. Zeneajándék

A zenehallgatás jótékony hatása mára már közismert, ezért az italok mellé lehet nyugtató, melankolikus vagy meditatív zenét is társítani. Egy kis időráfordítással összeválogathatja kedvenc zenéiket egy CD-re, vagy készíthet saját lejátszási listát a gépre. Zenehallgatás közben akár nosztalgiázhatnak is. Amennyiben van kedvenc zenekaruk, vagy előadójuk, meglepheti kedvesét a következő koncertjük belépőjével is.

+1 Nincs partnere? Ajándékozza meg magát!

Valentin-nap van. Attól, hogy nincs párja, nem kell egyedül búslakodni! Lepje meg magát egy kényeztető masszázzsal! Kezelések széles tárháza várja. Manapság a hagyományos kényeztető masszázsoktól kezdve a mézes csodakezelésekig rengetegféle csomagból válogathatunk. Sőt, akár házhoz is hívhatjuk a masszőrt, így nem kell feszengenünk az idegen környezet miatt. Berakhatjuk kedvenc zenénket, meggyújthatjuk a kedvenc illatgyertyáinkat, és az otthon melegében élvezhetjük a magunkra fordított időt.

Facebook oldalunkon is találhat tippeket!