SEARCH

Az egész évben tartó kemény munka kizsigereli az emberek testét és lelkét egyaránt.

Sok vállalkozás ébredt rá az egészségmegőrzés, illetve a betegségek megelőzésének fontosságára. Ma már egyre több cég rendez egészségnapot, amikor a kollégák kicsit kipihenhetik a munka fáradalmait.

A Xantos Mobil Masszázs szolgáltatásain belül vállaljuk céges egészségnap szervezését, céges egészségnapokra való egyedi szolgáltatásokkal történő kitelepülést és teljes lebonyolítást is. Sokféle szolgáltatásunk mindenki számára a mély és tartalmas felüdülés mellett információt biztosíthat saját egészségi állapotára vonatkozóan.

Céges egészségnap szolgáltatásaink közül a következők a legnépszerűbbek:

Székes masszázs

Amikor kollégái, beosztottjai akár ülő, akár álló munkát végeznek, az egész napos munka megterheli az ízületeket. Az irodai székes masszázsunkkal fellazítjuk a letapadt izmokat, oldjuk a stresszt, a nyak- és hátfájdalmakat, illetve szellemileg is felfrissítjük munkahelyi csapatot.

                        Céges egészségnap szolgáltatásaink közül a következők a legnépszerűbbek Céges egészségnap 1 XMM céges egészségnap

Jógafoglalkozások

Csoportos foglalkozáson belül lehetőség adódik a kikapcsolódásra és feltöltődésre. A jógaórákat tradicionális, Sivananda vezető jógaoktató tartja, aki több éves szakmai tapasztalattal és jó emberismerő készséggel rendelkezik. A jógaprogram keretein belül a résztvevőknek akár csakrajóga foglalkozást is tudunk tartani, valamint csakrameditációs pihentető és energetizáló foglalkozásokon is részt lehet venni. Ha az egészségnap céges családi nap, akkor családi jógaprogramot is tudunk biztosítani. Asztmás vagy más betegségtől szenvedő gyermekre, családtagra külön odafigyelünk.

Jóga céges nap

Alap szűrővizsgálatok

Az egészségnapon különféle szűrővizsgálatokkal is vállalunk kitelepülést az egészség megőrzése érdekében. Egyszerre több szakterületen, több szakemberrel dolgozunk együtt, hogy minél hatékonyabban lehessen feltárni az esetleges problémákat. Lehetőséget biztosítunk szakmai konzultációkra és szűrővizsgálatokra is személyre szabottan nők és férfiak számára egyaránt. Kiváló alkalom ez az általános egészségfelmérésre (vércukor, koleszterin, testtömegindex, vérnyomás) vagy kiemelt betegségek feltárására, mint a szív- és érrendszeri betegségek, cukorbetegség és bélrendszer működése. De zsíranyagcsere-zavar és egyéb panaszok vizsgálatra is lehetőséget kínálunk.

xmm céges egészségnap

A céges egészségnap egyik legnagyobb előnye, hogy ha az esetlegesen feltárt problémák felismerése és kezelésre kerülnek, dolgozói egészségesebben és aktívabban tudják munkájukat végezni.

Szánjon egy napot Ön és kollégái egészségére! Érdeklődjön szolgáltatásaink felől!

Back to Top