XMM Blog


XMM-BlogAz emberek nagy része a pénzkeresés érdekében áldozza fel egészségét, majd arra fordítja a pénzét, hogy visszaszerezze azt. Így nem tudja élvezni az életet sem a jelenben sem a jövőben. Nincs annál rosszabb, ha úgy élünk, mintha soha nem halnánk meg, majd úgy halunk meg, hogy soha nem is éltünk igazán.

Az XMM-Blog az egészséges élet egy-egy szeletére igyekszik rávilágítani, segítve, hogy az olvasók életminősége jobbá váljon. Nincsenek nagy céljaink. Elég, ha elindítunk egyetlen változást generáló gondolatot.

 

 

06
okt

Homeopátia mizéria

Az EASAC (Európai Akadémiák Tudományos Tanácsadó Testülete) 2017. szeptember 20-án megjelent állásfoglalásában a szakértők a következőket nyilatkozták: (tovább…)

23
máj

Munkahelyi stressz és a székes masszázs

A munkahelyi stressz mindenki számára nagy problémát okoz. Mind a munkavállalóknak, mind a vállalat vezetőinek. Hiszen nem csak az emberek egészségére van káros hatással, de negatívan hat a vállalatok teljesítményére is. Felmerül a kérdés, miért alakul ki a munkahelyi stressz, illetve, hogy mik a káros hatásai. (tovább…)

19
ápr

Tojás jótékony hatásai

Időtlen idők óta közkedvelt a tojás, valamint a tojásos ételek fogyasztása. Nem csoda, hiszen olyan nélkülözhetetlen tápanyagok találhatók meg benne, mint az A-, B6-, B12-, D- és E-vitamin is. Emellett gazdag folsavban, szelénben és kolinban, illetve mind a kilenc esszenciális aminosavat is tartalmazza. (tovább…)

18
ápr

Antioxidáns tartalmú gyümölcsök és zöldségek

Az antioxidánsok szervezetünk létfontosságú alkotóelemei, mivel felelősek egészségünkért, valamint elpusztítják a szabadgyököket, így azok nem károsítják sejtjeinket. A zöldségek és gyümölcsök elfogyasztása során az antioxidánsok más-más jótékony hatást fejtenek ki. (tovább…)

08
Már

Szárazkefe-masszázs

Ebben a rohanó stresszes világban az emberek nem fordítanak elég figyelmet a pihenésre. Sokan nem tudják megfelelő módon kezelni a stresszt, pedig ez a legtöbb betegség fő okozója. Ebben segíthet egy megfelelően alkalmazott kényeztető masszázs. Ugyanis a masszázsnak számos jótékony hatása van. (tovább…)

1 2 3 15