SEARCH

A koronavírus-járvány idején minden az egészségmegőrzésről szólt, de a masszázs és a mi tevékenységünk ebben az időszakban, a korlátozások miatt, szinte a nullára redukálódott. Szolgáltatásaink a pandémia alatt abba a kategóriába estek, melyek szinte teljesen megszűntek. A munkahelyek megtartása és fennmaradásunk érdekében arra kényszerültünk, hogy igénybe vegyük a GINOP-9.1.1-21 támogatást.

A GINOP-9.1.1-21 hitelprogram célja forgóeszköz-hitel nyújtása – készletbeszerzésre, működési költség, bér és járulékai, valamint rezsiköltség finanszírozására – a COVID-19 világjárvány miatt gazdasági nehézségekkel küzdő, a válság által leginkább sújtott ágazatokban tevékenykedő mikro, kis- és középvállalkozások talpon maradásának biztosítására illetve a járvány utáni működésre történő felkészülésük támogatására.

A hitelprogram keretében támogatásra jogosultak a devizabelföldinek minősülő, Magyarország területén székhellyel, telephellyel, gazdaságilag potenciálisan életképes, azonban finanszírozási forrásokhoz nem, vagy nem megfelelő mértékében hozzájutó mikro-, kis- és középvállalkozások.

GINOP-9.1.1-21 AZONOSÍTÓ JELŰ
KAMATMENTES ÚJRAINDÍTÁSI GYORSKÖLCSÖN HITELPROGRAM KERETÉBEN –ÁTMENETI TÁMOGATÁS

Kedvezményezett: Xantos Mobilmasszázs Kft.

Támogatási összeg: 10.000.000 Ft

A Hitelprogram célja forgóeszköz hitel nyújtása kamatmentesen a COVID-19 világjárvány gazdasági hatásaival leginkább érintett ágazatokban tevékenykedő mikro-, kis és középvállalkozások, illetve egyesületek talpon maradásának biztosítására, illetve a járvány utáni működésre történő felkészülésük támogatására.

A finanszírozás a REACH-EU forrásból a COVID-19 világjárványra adott uniós válasz részeként történik.

Befejezési dátum: 2031.04.15.

Nem szabad megfeledkezni a mentális egészségről, különösen akkor, ha tudjuk, hogy hajlamosak vagyunk a szezonális depresszióra. De, ami a legtöbb embernél télen szokott jelentkezni, az a vírus miatt bármikor előjöhet. Egy kellemes masszázs a lelki állapotunkra is kedvező hatással van és most, hogy kezd minden visszaállni a régi kerékvágásba rajtunk is segít.

Back to Top