SEARCH

A Xantos Mobil Masszázs & SPA Kft. 2009-ben alakult azzal a céllal, hogy az egészségre nevelést, egészségtudatos életmódot és a munkahelyi egészségfejlesztést terjessze, gazdasági hatékonyságát megismertesse és alkalmazza. Fő szolgáltatási területünk az irodai masszázs.

irodai masszázs szolgáltatás

A XXI. század vezető vállalatai a versenyelőnyüket új technológiákra, gyors trendkövetésre, de mégis emberekre, munkaerőre alapozzák. Az, ahogy egy vállalat bánik az emberekkel – legyen szó saját munkavállalóról vagy jelenlegi és jövőbeli ügyfelekről – sokat elmond a cégről. A felelősségteljes gondolkodás, a társadalmi megbecsülés, a munkaerő értékének megőrzése és fejlesztése – egy olyan korban, amikor a versenytárshoz való átpártolás gyakran csak egy kattintásnyi erőfeszítést igényel – nagyon komoly piaci és versenyelőnyt jelent egy vállalkozás számára.

Cégünk és a Xantos Mobil Masszázs Kft. munkatársai felismerték, hogy az irodai masszázs mellett, a relaxációs terápiák is nagy szerepet játszanak a munkahelyi teljesítmény javításában és az általános pozitív energia és jólét-érzés fenntartásában, aminek eredményeképpen mérhető gazdasági előnyökre tehet szert az a vállalat, amely kiemelten figyel a munkahelyi egészségfejlesztésre.

Legfontosabb küldetésünknek a munkahelyi stressz csökkentését, a munkahelyi teljesítmény javítását és a prevenciót tekintjük. Tágabban értelmezett célunk konstruktív és értékes kapcsolatok kialakítása ügyfeleinkkel; azokkal a vállalatokkal, amelyek ránk támaszkodnak abban, hogy kiemelkedő munkatársi és ügyfélkapcsolataik révén saját céljaikat is meg tudják valósítani.

Masszőrjeink, munkatársaink minden nap a professzionalizmusra helyezik a hangsúlyt. Mindent megtesznek annak érdekében, hogy az irodában vagy egy rendezvényen nyújtott székes masszázs, székes irodai masszázs ellazító, stimuláló, emlékezetes és hatékony legyen. Tudjuk, hogy masszőrjeink az Önök cégét képviselik – mind a belső munkatársak, mind a külső ügyfelek felé –, ezért mi nagyon komolyan vesszük ezt a felelősséget.

 

ISMERJE MEG SZOLGÁLTATÁSAINKAT!

 LÁTOGASSON EL FACEBOOK OLDALUNKRA!

Bemutatkozás - Xantos Mobil Masszázs & SPA Kft.

Back to Top