SEARCH

Monoton munkavégzés? Megoldás irodai masszázs.

A monoton munkavégzés, mint a számítógép előtt vagy a futószalag mellett végzett munka, hosszú távon mind szellemileg, mind fizikailag megterhelő az emberi szervezet számára.

Gerincpanaszok jelentkezhetnek, visszerek alakulhatnak ki a lábakban, megmerevednek az izmok és még sorolható a sok-sok negatív tünet.

A „munkahelyi ártalmaktól” keletkező egészségi állapot hirtelen vagy tartós romlása sokszor elkerülhető egy alapos, rövid masszázzsal. Ennek során felfrissülnek az inaktívvá vált keringési területek. Ellazítható az irodai munka során túlzottan igénybe vett hátizom, feloldódnak a nyakizom görcsei. Továbbá megelőzhető az ínhüvelygyulladás kialakulása a karok és kézfejek átmasszírozásával. Pozitív élettani hatásai mellett egyetlen mellékhatása a szellemi felfrissülés.

Hogyan teheti elérhetővé munkahelyén a testi-lelki megújulást biztosító masszázst?

Irodai masszázs, székes masszázs, office masszázs? Mindegy mi a neve az XMM nyújtja a legprofibb szolgáltatást.

A Xantos Mobil Masszázs Kft. szolgáltatásainak keretén belül tapasztalt, profi masszőr kollégáink az Ön által egyeztetett helyszínen és időpontban jelennek meg, biztosítva egy különleges ergonómiai kialakítású masszázs székkel végzett sok néven ismert székes, mobil vagy irodai masszázst. A székben kényelmesen elhelyezkedve vehető igénybe a masszázs, a megrendelő által kijelölt helyiségben.

A székes masszázs ruhán keresztül történik és általában 15 percet vesz igénybe, amely egy hosszabb kávészünetnek megfelelő időtartam.

A megrendelővel való előzetes egyeztetés alapján a finanszírozásnak többféle lehetősége van: a masszázsért fizethet a megrendelő, vagy a dolgozó, vagy bizonyos arányban megoszthatják egymás között a költségeket.

Szeretné kipróbálni a szolgáltatást?

Ha Ön cége képviseletében jelentkezik lehetősége van térítésmentesen kipróbálni az irodai mobil masszázst 30-60 perc keretében. Erről érdeklődjön kollégánknál az elérhetőségeinken!

A székes vagy irodai masszázs hatékonyságával számos, tapasztalaton alapuló tanulmány is foglalkozott, melyek összességében azt állapították meg, hogy az irodai masszázs nemcsak az alanyok élettani funkcióit, hanem a dolgozói teljesítményt, ezáltal a vállalati hatékonyságot is javította.

A primer prevenció megtérülését vizsgálva elmondható, hogy az növeli az úgynevezett „egészségnyereséget”, amit a minőségi életév értéke befolyásol. Nem véletlen, hogy az egészséges munkaerő rugalmasabban reagál a változásokra, hosszabb időn át képes dolgozni, míg a rossz egészségi állapot igen nagy munkaidő-alap veszteséget hoz létre.

Irodai masszázs, székes masszázs, office masszázs? Mindegy mi a neve az XMM nyújtja a legprofibb szolgáltatást.

A betegségek terhének három szintje:

egészségügyi költségek, mikro- és makroökonómiai költségek, továbbá társadalmi és jóléti költségek. Mindezek csökkentésének módja a prevenció. (Kaló Zoltán, Egészség, egészségügy, prevenció című előadása)

A KÖVETKEZŐKKEL FIZETHET NÁLUNKHa nem pusztán számokban gondolkodunk, könnyen észre lehet venni, hogy nem csak a munkáltató, hanem a munkavállaló részéről, egyéni szinten is jelentkeznek az egészség prevenció pozitív hatásai. Hiszen magasabb életminőséget érnek el a vállalat segítségével, ami nagyobb munkavállalói megelégedettséghez vezet, következésképpen növeli a lojalitást, ezáltal csökkenti a fluktuációt. Az egészség prevenció minden felelős vállalatvezető feladata. Nyilvánvalóan akad olyan vállalat, ahol a pénzügyi keretek gátat szabnak a prevenciós tevékenységek kiterjesztésének. Azonban ebben az esetben is sokat tehet a munkáltató. Elég, ha lehetőséget biztosít a dolgozóknak, hogy – akár egészségpénztári, bankkártyás fizetéssel, akár SZÉP kártyáról vagy Erzsébet utalvánnyal történő fizetéssel – igénybe vegyék a székes masszázs szolgáltatást. Ehhez elegendő a szolgáltatás megrendelése mellett legalább 15 percet biztosítani a dolgozók munkaidejéből ahhoz, hogy átadhassák magukat a masszázs élményének. Nem igényel sok időt és nem szükséges hozzá különösebb előkészület a székes masszázst igénybe vevők részéről, de természetesen néhány aprósággal kellemesebbé és hatékonyabbá tehető, ezekről tájékozódhat itt.

Az irodai székes masszázs szolgáltatás megjelenését követően sokan felfigyeltek a benne rejlő reklám és üzleti lehetőségekre. Ha Ön vállalkozó, marketinges vagy rendezvényszervező és egy új marketingeszközt szeretne a reklámzajok világában, érdemes megismernie konferencia masszázs szolgáltatásunkat.

 

Milyen a helyzet Magyarországon?

Ismerje meg a Xantos Mobil Masszázs Kft. felmérését!

 

Back to Top