Xantos mobil masszázs- székes masszázs

Ha előre tudjuk, hogy ilyen szolgáltatást fogunk igénybe venni, bizonyos előkészületekkel még hatékonyabbá, élvezetesebbé tehetjük azt.

Az alábbi pontokban megosztunk Önökkel néhány egyszerű lépést, amelyekkel növelhetik a masszázs hatékonyságát és élvezeti értékét. Amennyiben Önnek vagy kollégáinak még nem volt alkalma kipróbálni az irodai székes masszázst, lehetőségük van ingyenes próbamasszázst igényelni.

Ruházat

Viseljünk kényelmes, laza szövésű felső öltözéket, lehetőleg rövid ujjút. A székes masszázs során ugyanis nem kell levetkőznünk, de jobban átadhatjuk magunkat a masszázs élményének, ha nem erős, durva anyagú ruhán keresztül masszíroznak minket.

Étkezés

A kezelés napján fogyasszunk méregtelenítő teát, ez ugyanis növeli a masszázsból eredő méregtelenítő folyamatok intenzitását, egyben megnyugtatja a gyomrot és belülről melegíti fel a testet. A folyadékbevitelnek nagy jelentősége van, tiszta vizet fogyasszunk bőséggel, de a masszázs előtti egy órában már csak pár kortyot igyunk és könnyen étkezzünk.

Friss levegő

Mielőtt ránk kerülne a sor, menjünk ki egy kicsit az udvarra, teraszra, a friss levegőre. A szellemünk és a testünk egyaránt felfrissül az oxigéndús levegőn, emellett a szabadban szakadhatunk ki legkönnyebben a zajos, zsúfolt környezetből.

Kommunikáció

Gondoljuk át, van-e olyan panaszunk, amelyre érdemes külön felhívnunk a masszőr figyelmét, például hát vagy nyaki fájdalom, így a masszőr külön figyelmet tud fordítani a problémás területekre. Masszázsterápia közben is fontos a kommunikáció, jelezzük a masszőrnek, ha valahol fájdalmat, csomót érzünk.

Mindezek után csak adja át magát a masszázs élvezetének és élvezze, hogy felfrissülve térhet vissza munkájához. Az alábbi linkre kattintva többet megtudhat székes masszázs szolgáltatásunkról.