Székes masszázs a tavaszi fáradság ellen!

A monoton munkavégzés és napi teendők ellátása a tavasz közeledtére, a szép és meleg idő eljöttekor egyre inkább terhessé válik.

Székes masszázs a tavaszi fáradság ellen!

Ezen segíthet az egyre népszerűbb székes masszázs! A tavasz közeledtével pontosan a fentiekkel ellentétesen kellene érezni magunkat, hiszen kikelet van, nyílnak a virágok és többnyire kellemes az időjárás is. Mégis sokan bágyadtak, aluszékonyak és természetellenesen fáradtak. Koncentrációs zavarok és reakcióidő csökkenés léphet fel. Aki érzékeli magán ezeket a tüneteket, nincs egyedül az állapotával.

Szerencsére ebben az esetben nem betegségről van szó! Ez a szervezet normális reakciója arra, hogy átáll téli működésről tavaszira.

Bizonyára mindenkinek megvan a saját receptje a tavaszi fáradtság ellen. A sport, a vitaminpótlás és a rendszeres pihenés sokaknál jelentheti a megfelelő választ. Ugyanakkor egyéb módszerek is hatékonyak lehetnek, mint például a speciális irodai székes masszázs.

A székes masszázs ruhán keresztül történik és átlagosan 15 percet vesz igénybe.

Pozitív hatása nem csak az egészség prevencióban jelenik meg, hanem szerves részévé válhat a rendszeres, mozgásos egészségkultúrának is. A testi egészség a szellemi felfrissülésre is kihat, ami a pozitív hozzáállásban mutatkozhat meg. A székes masszázs során egy speciálisan erre kialakított masszázs székben történik a masszázs.

Céges egészségnap 1Ezután következik a hát-, nyak-, váll- és kézmasszázs gyakorlott mozdulatok alapján. A nyaki és vállizmok fellazítása javítja az oxigén ellátását, növeli a koncentráló képességet és megszünteti a stressz miatt kialakult csomókat.

 

A helytelen testtartásból eredő fájdalmakra, szívproblémákra, valamint alvászavarra is optimális megoldás lehet. A hasi-, feji- és ízületi fájdalmakat pedig a probléma gyökerénél szünteti meg a rendszeres masszíroztatás. A tavaszi fáradság minden kellemetlen tünete mellett a sok stressz általi testfájdalom is kezelhető általa.

Bár ez a fajta masszázstechnika az Egyesült Államokban lett kidolgozva, rengeteget merít a keleti gyógyászatból. A modern egészségtechnika és orvostudomány hagyományokra építő szövetsége garantált megoldást jelenthet a tavaszi bágyadtságra, illetve annak kellemetlen velejáróira.

Válassza a székes masszázst, hívja munkahelyére az egészséget és szüntesse meg gyötrelmeit általunk!