SEARCH

A Xantos Mobil Masszázs & SPA Kft., mint az irodai székes masszázs piac vezető szereplője az elmúlt évek során több fejlődésen ment keresztül.

Szolgáltatásaink és referenciáink folyamatos bővülésével elértük, hogy a prevenció, a wellness és a masszázsszolgáltatások legkülönfélébb területein is jelen legyünk. Ennek köszönhetően ma már nem csak teljes körű szolgáltatásokat tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Hanem tanácsadást és a kivitelezés mellett akár az előkészületekben való részvételt is. A szállodai szolgáltatások ezzel lesznek teljesek.

Egy idegenforgalmi egység szempontjából nagy lépés a wellness részleg kialakítása vagy akár csak egy masszázsszolgáltatás bevezetése is, hiszen az igényesen elvégzett munka és a luxusélmény visszatérő vendégeket jelenthet, emellett a bevételt is növeli. Fontos, hogy a vendégek igényeinek és elvárásainak is maximálisan megfeleljen a kiszolgálás. Ebben nyújthatunk segítséget.

Szállodai szolgáltatások - Xantos Mobil MasszázsCégünk többéves tapasztalattal rendelkezik a prevenció, a székes masszázs, azaz az irodai masszázs, a testmasszázs, a jóga területén is, hiszen az Aquaworld Resort Budapest Élményfürdő-Oriental SPA és  a Danubius Hotel Helia SPA részlegén történő szolgáltatásokról is mi gondoskodunk.

A szállodai wellness szolgáltatásainkat, azoknak a turizmussal és idegenforgalommal foglalkozó cégeknek ajánljuk, akik wellness részleget szeretnének indítani vagy új minőségi szolgáltatást szeretnének bevezetni a már meglévők mellé.

Szállodai szolgáltatások esetében kérhet komplex tanácsadást, melynek során többek között segítséget nyújtunk abban, hogyan indítsa el új szolgáltatását, melyek azok a wellness és SPA szolgáltatások, amelyek bevezethetők az Ön szállodájában, panziójában. Akár abban is tudunk segíteni, hogy milyen induló áron és hány fős személyzettel lehet működtetni az új tevékenységeket.

Amennyiben úgy dönt, hogy nálunk veszi igénybe a masszázs, a jóga és az egyéb wellness szolgáltatásokat, úgy mi biztosítjuk, többek között, a szálloda kapacitásához szükséges személyzetet, a magas szintű szaktudással rendelkező, képzett masszőröket, a masszázsokhoz és fürdőkhöz felhasznált minőségi alapanyagokat és mindezek mellett a folyamatosan megújuló masszázsajánlatokat.

Igénybe venné szolgáltatásunkat? Kérdései vannak? Kérjen ajánlatot tőlünk!

Megismerné kezeléseinket? Kattintson ide!

 

Referenciáink

Oriental Spa
Danubius Hotel Helia Budapest

Back to Top