XMM Blog


XMM-BlogAz emberek nagy része a pénzkeresés érdekében áldozza fel egészségét, majd arra fordítja a pénzét, hogy visszaszerezze azt. Így nem tudja élvezni az életet sem a jelenben sem a jövőben. Nincs annál rosszabb, ha úgy élünk, mintha soha nem halnánk meg, majd úgy halunk meg, hogy soha nem is éltünk igazán.

Az XMM-Blog az egészséges élet egy-egy szeletére igyekszik rávilágítani, segítve, hogy az olvasók életminősége jobbá váljon. Nincsenek nagy céljaink. Elég, ha elindítunk egyetlen változást generáló gondolatot.

 

 

29
ápr

A home office veszélyei

A kialakult járványhelyzet miatt sokan home office-ba kényszerültek, ami bizonyos szempontból lehet pozitív, hiszen több ideje van az emberek kicsit magával is foglalkozni (például nem kell utazgatni a munkahelyre), és sokkal nagyobb teret kap saját idejének beosztására is. (tovább…)

06
okt

Homeopátia mizéria

Az EASAC (Európai Akadémiák Tudományos Tanácsadó Testülete) 2017. szeptember 20-án megjelent állásfoglalásában a szakértők a következőket nyilatkozták: (tovább…)

23
máj

Munkahelyi stressz és a székes masszázs

A munkahelyi stressz mindenki számára nagy problémát okoz. Mind a munkavállalóknak, mind a vállalat vezetőinek. Hiszen nem csak az emberek egészségére van káros hatással, de negatívan hat a vállalatok teljesítményére is. Felmerül a kérdés, miért alakul ki a munkahelyi stressz, illetve, hogy mik a káros hatásai. (tovább…)

1 2 3 16