SEARCH

Az irodai székes masszázs szolgáltatás megjelenését követően sok területen hamar felfigyeltek a benne rejlő reklám és üzleti lehetőségekre. Így született meg a konferencia masszázs lehetősége.

Az alábbiakban a vállalkozók, marketingesek és rendezvényszervezők is megtalálhatják a konferencia masszázs számukra legmegfelelőbb marketing vagy szponzorálási lehetőségeit.

Vállalkozóként lehetősége van arra, hogy azokra a kiállításokra, amelyeken részt vesz, megrendelje a Xantos Mobil Masszázs Kft. szolgáltatását saját standjához. Kollégáink az Ön cégének logójával, reklámjával ellátott pólóban jelennek meg, ezáltal egyrészt reklámfelületet biztosítanak, másrészt a konferencia masszázs látogatókat vonz be. Emellett az Ön tevékenységétől független kiállításra, konferenciára, szabadidős programra is megrendelheti a székes masszázs szolgáltatást, szponzorként képviseltetve magát az eseményen. Masszőreink ebben az esetben is az Ön cégérével ellátott öltözetben dolgoznak, és akár információs anyagot is osztanak az igénybe vevőknek, amelyben tájékoztatást adhat cége tevékenységeiről, termékeiről, elérhetőségeiről, esetleges akcióiról.

Marketingesként egy még szokatlan, így figyelemfelkeltő reklámfelületet biztosíthat bármely cég számára a cég emblémáival ellátott, cég arculathoz igazított öltözetű masszőr csapatunk segítségével. Mindezek mellett a hagyományos marketing eszközöket is használhatja, akár kollegáink segítségét is igénybe véve, hiszen masszőreink ruházata bárhol, bármikor tökéletes reklámfelületet biztosít. Legyen az tényleges szponzoráció vagy csak szponzorációs felület, az igénybe vevők számára biztos felejthetetlen élményt jelent.

Rendezvényszervezőként emelheti egy konferencia, workshop színvonalát, ha a helyszínen székes masszázst biztosít a résztvevőknek. Emellett a szolgáltatás lehetőséget teremt a szponzorok extra megjelenésére úgy, hogy masszőreink az ő logójukat viselik a ruhájukon.

A szolgáltatásunk ingyenesen kipróbálható fél óra időtartamban, amennyiben bejelentkezik
Szántó Tiborhoz a 06 30 234-4200 telefonszámon!

Irodai masszázs, konferencia masszázs Irodai masszázs, székes masszázs, office masszázs? Mindegy mi a neve az XMM nyújtja a legprofibb szolgáltatást.

Back to Top