SEARCH

A folyamatos ülő- vagy állómunka miatt kialakuló nyak-, hát-, láb- és derékfájás igen kellemetlen tud lenni.

Akadályoz mindennapi teendőink elvégzésében, legyengíti szervezetünket, nehezíti a pontos, precíz munkavégzést, valamint rontja közérzetünket is. Ugyanilyen hatással van ránk az állandó stressz is. Egy szó, mint száz, a fájdalom megbélyegzi minden napunkat és előfordul, hogy az orvos által felírt kenőcsök sem segítenek már.

Vegyük észre, hogy testünk masszőrért kiált! Hiszen a masszázs kiemelkedően gondoskodik egészségünkről, megszüntetheti vagy enyhíti a fájdalmakat, felfrissít és felszabadítja energiáinkat. Mindehhez most ki sem kell tennie a lábát otthonról, mert a kényeztetés házhoz megy! A Xantos Mobil Masszázs & SPA otthoni masszázsát igénybe véve a regeneráló gyógyulás ott kopogtat majd az ajtaján.

Masszázs otthon

Masszázsaink

Fáradtnak, esetleg túlterheltnek érzi magát? A frissítő otthoni masszázzsal új erőre kaphat, és ismét könnyen veheti majd a hétköznapi akadályokat. Nagyon jó lazító és közérzet javító masszázs az ünnepek előtt.

A relax masszázsunkkal kipihenheti fáradalmait, garantált felfrissülés a testnek és a léleknek egyaránt. Tökéletes lehetőség az ellazulásra és a mentális feltöltődésre.

Sportmasszázsunkat aktív sportolóknak ajánljuk. Edzés előtt végezve növeli az izomzat teljesítőképességét, nagyon jó bemelegítés lehet bármely sporttevékenység előtt. Ezáltal az izommunka hatékonyabbá válik majd. De edzés után is hasznos, segít az izmok ellazításában, meggátolja az izomlázat, a leghatékonyabb nyújtás, mely bármely sport után tökéletes pihenés lehet.

A gyógymasszázs az egyik legősibb természetes gyógymód. A test azon részeit veszi igénybe, melyek összeköttetésben vannak belső szerveinkkel, így segítve gyógyulásunkat. Migrén vagy gyakori fejfájás, neurológiai, reumatológiai vagy belgyógyászati problémák kiegészítő terápiája lehet. A gyenge immunrendszer erősítésében is képes segíteni, mely a téli hónapokban szükséges.

Miért érdemes kipróbálni a masszázst otthonában?

Mint mindenhova, a masszázsra is időpontra kell menni. Nem illik késni, főleg, hogy sokszor azzal saját időnkből veszítünk. De a munka, az iskola, a közlekedés, a forgalmi dugók vagy az otthoni készülődés, mind rohanáshoz, mi több idegeskedéshez vezethetnek. Levegő után kapkodva beesni a masszírozásra nem épp a legelőnyösebb dolog. Mindez megelőzhető, ha masszőrjeink mennek el Önhöz. Sőt, otthon masszázs előtt akár egy meleg fürdőt is vehet és ellazulhat. Így kapkodás nélkül várhatja kollégáinkat.

De az idősebbek, vagy akik egészségügyi okokból nem tudnak, vagy nem szívesen mennek el otthonról messzebbre, azoknak is szintén tökéletes választás az otthoni masszázs. A tél és a hideg közeledtével egy melengető masszázs után kiábrándító gyorsan felöltözni, elkészülni és kimenni a hidegbe. Az otthoni masszázzsal ez a megrázó élmény is elkerülhető. Ahogy az is, hogy esetleg egy krémes vagy olajos masszázs után azonnal haza induljon.

A rendszeresség titka

A masszázs az egyik leghatékonyabb természetes gyógymód. Rendszeressége érezhetően javítja közérzetét, erősíti szervezetét, segít egészsége megőrzésében, mentális frissességet nyújt, valamint ellazít. Vásároljon bérletet és válassza a folyamatos egészségmegőrzést! 5, illetve 10+1 alkalmas bérleteink közül választhat.

Ha többet szeretne, mint egy masszázs, vegye igénybe testkezeléseinket, ahol csak speciálisan természetes anyagokkal dolgozunk. Rózsával vagy csokoládéval kényeztetné testét? Esetleg a levendula szerelmese? Frissen facsart gyümölcsök és zöldségek hatóanyagaival kényeztetjük otthonában is. Nézze meg csomagjainkat és válogasson kedvére!

Kényeztesse és regenerálja magát otthon! Garantáltan házhoz visszük a földi mennyországot!

Szolgáltatásainkról és csomagjainkról érdeklődjön a 06-30/234-4200 telefonszámon!

Back to Top