Karácsony - Ajándékutalvány

Úgy gondolja, szeretteinek megvan mindene?

Vagy egyszerűen csak nem akar karácsonyra egy újabb turmixgépet, hajszárítót esetleg egyéb haszontalan holmit vásárolni ajándék gyanánt? Kifogyott az ötletekből? A legjobb megoldás, ha mobil masszázst, mobil székes masszázst ajándékoz karácsonyra.

A Xantos Mobil Masszázs & Spa Kft. által kibocsátott ajándékutalvány ideális meglepetés mindenki számára, hiszen kollégánk Budapesten belül és egyes környező településeken „házhoz” megy, így még csak ki sem kell mozdulni otthonról vagy székes masszázs esetén a munkahelyről. Lehetősége van eldönteni, hogy az ajándékutalvány egyszeri alkalomra szóljon, vagy bérlet legyen; lehetősége van szabad választást adni a megajándékozott számára, mert elegendő, ha Ön kiválasztja az utalványt, az ajándékozott személy pedig eldöntheti, melyik szolgáltatásunk a legszimpatikusabb. Ráadásul az ajándékutalványok 180 nap időtartamon belül – előzetes egyeztetést követően – bármikor felhasználhatóak.

Ajándékutalvány

Ajándékozzon székes masszázst karácsonyra vagy más alkalomra is!

Ha Ön felelősségteljes vezető, ha fontosak és megbecsüli vállalkozása alkalmazottait, ha meg szeretné jutalmazni beosztottjait, ajándékozzon székes masszázst! Elég, ha mindössze egy termet vagy irodát biztosítanak a helyszínhez. Legkisebb csomagunk mindössze 15 percet vesz igénybe, ami megfelel egy nagyobb kávészünetnek.

Lehetősége van különböző kártyával vagy utalvánnyal is fizetni, hisz a Xantos Mobil Masszázs & Spa Kft.-nél minden szolgáltatásunkra elfogadjuk a SZÉP kártyát, az Erzsébet utalványt valamint az egészségpénztár kártyákat is. Erről bővebben a Finanszírozás menüpont alatt olvashat. Sőt, ha Önnél épp nincs készpénz, választhat bankkártyás fizetést is a masszázs helyszínén.

Ajándékutalvány karácsonyra