Nőnap alkalmából!

Nőnap alkalmából jómagam és a Xantos Mobil Masszázs Kft. munkatársainak nevében boldog nőnapot kívánok minden kedves hölgy olvasónknak!

Egyetlen nap az évben kevés arra, hogy kifejezzük tiszteletünket és megbecsülésünket a minket segítő és támogató nők iránt, hiszen az ő gondoskodásuk egész évben, egész életünkben körbevesz minket!

Mégis kiemelkedő jelentőséggel bír március 8-a,

hiszen ezen a napon emlékezünk azokra a nőkre is, akiknek köszönhetően mára természetessé vált a nők munkához való joga, esélyeik egyenlősége, akik harcoltak azért, hogy a nőket is ugyanolyan jogok és lehetőségek illessék meg, mint a férfiakat. Mindehhez hosszú és rögös út vezetett egy olyan korszakból, amelyben a nő csak anya és háziasszony, a férfi mögötti másodrendű szereplő.

Először 1910-ben hozta létre a nőnapot

a második Internacionálé egy 1857-es eseményre emlékezve, amikor New Yorkban a textiliparban dolgozó nők egyenlő bért és a munkaidő csökkentését követelték. A nőnap kikiáltásával a nők szavazati jogáért folytatott harcra kívánta felhívni a figyelmet. A következő évben március 19-én négy országban, Svájcban, Németországban, Ausztriában és Dániában tartottak nőnapot. Az 1913-as oroszországi nők demonstrációját követően, akik a békéért és élelemért tüntettek, véglegessé vált, hogy a nemzetközi nőnap március 8-án lesz.

Nőnap alkalmából szeretettel.

Ezen a napon apró figyelmességekkel kedveskednek a férfiak a nőknek, kisebb ajándékkal, virággal kifejezve hálájukat mindazokért az erőfeszítésekért, amelyeket a nők tesznek családjuk, a társadalom érdekében.

Ma már a vállalatok sem mulasztják el ezen a napon köszönteni női dolgozóikat. Ezzel is kifejezve, hogy értékelik és elismerik munkájukat. Természetesen minden hölgynek jól esik, ha érzi, hogy megbecsülik, és egyenrangú partnerként tekintenek rá, egy ilyen munkaviszonyban elmélyül a lojalitás.

Tisztelt férfitársak, ne feledkezzenek meg március 8-án

az Önöket felnevelő édesanyjukról, szerető párjukról, hölgybarátaikról és a szorgalmasan dolgozó kolléganőikről vagy alkalmazottaikról! Fejezzék ki köszönetüket, elismerésüket helytállásukért egy csokor virággal, vagy épp egy irodai ajándék masszázzsal, de legalább egy ünnepélyes köszöntéssel! (Én a hölgy kollegáimnak innen is üzenem, hogy boldog Nőnapot!)

 

Szolgáltatásaink 

Ajándékutalvány

Facebook oldalunk