irodai masszázs

A lendületesebb munkáért

Napi 8-9 órát a számítógép előtt ülni akár büntetésként is felfogható, de szervezetünk illedelmesen alkalmazkodik a monotóniához. A hosszú ideig azonos testhelyzetben végzett munka extrém módon veszi igénybe a testet és a lelket is, sőt túlterhelhet bizonyos testrészeket, másokat viszont túlzottan megkímél, és ezzel inaktívvá tesz. Görbül a gerinc, megduzzadnak a lábak és a has visszerei, összenyomódnak a zsigeri szervek, merevebbé válnak az izmok. A mobil masszázs vagy más néven irodai masszázs, székes masszázs alkalmazásával ezek a problémák jelentősen csökkenthetők.

Diszkrét, profi, eredményes

Az irodai masszázs egy olyan rövid ideig tartó, pszichés és mentális felüdülést eredményező módszer, mely élettani hatásánál fogva egyidejűleg képes a túlzottan igénybe vett testrészeknek felfrissülést, az inaktív, rossz keringésű testrészeknek pedig vérbőséget okozni.

Xantos Mobil Masszázs - derékFigyel a hátra (trapézizom, gerinc melletti izomzat)

A helytelen testtartás, a sok ülés, a mindennapos stressz, a folyamatos koncentrálás hatására a hát felső részének érzékeny területe gyakran izommerevséggel, fájdalommal reagál. Hosszú távon ezek a problémák migrénes fejfájást és hátfájást okoznak. A gyakori és rendszeres sportolás mellet a masszírozás az a módszer, amivel leghatásosabban csökkenthetőek, illetve megelőzhetőek ezek a problémák, panaszok.

Figyel a derékra (mély hátizmok, négyszögű ágyéki izom)

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a legtöbb szék nem biztosít megfelelő testtartást a hosszú ülő munka során. Maga az ülés „természetellenes” testtartás. A következmény: derékfájás! A mély hátizmok megerősítése valamint megfelelő kondícióban tartása mindenkinek saját érdeke, az ágyéki izomzat feszültségének oldása, pedig masszőrjeink feladata.

Xantos Mobil Masszázs

Figyel a nyakra, vállra (nyakizmok, vállöv izomzata)

A túlzott koncentráció, stressz, rossz tartás miatt a nyaki izmok és a vállöv izomzata görcsössé, merevvé válik. Ezáltal az agyba friss vért szállító erek falára nyomást gyakorol. Ily módon kevesebb mennyiségű oxigénben gazdag vér tud eljutni az agyhoz. Az így kialakuló problémák – fejfájás, a koncentráló képesség csökkenése, megnövekedett reakcióidő – a nyak masszírozásával kiválóan kezelhető.

Figyel a karra (felkar, alkar, kézfej izomzata, ujjak, csukló, tenyérárok)

A mindennapos számítógép használat, írás során a kézfej, az ujjak, de maga az egész kar is nagy megerőltetésnek van kitéve. A vérkeringés lelassul, az anyagcseretermékek nem tudnak eltávozni az izmokból. A következmény a fáradtságtól az ínhüvelygyulladásig fokozódhat.

Nem árulunk zsákbamacskát! Az Irodai Mobil Masszírozás vagy, ahogy már korábban említettük az irodai masszázs, székes masszázs nem helyettesíti a sportolást, a testmozgást, ám jellegét és hatását tekintve a legjobb stresszoldó és regeneráló szolgáltatás, amit bárki valaha is a munkahelyén igénybe vehetett.

 

PRÓBÁLJA KI! 

IRODAI MASSZÁZS INGYEN!

 

Első lépésként vegye igénybe ingyenes bemutató masszázsunkat munkahelyén!

Kérésre az Önök által javasolt időben egy 1,5-2 óra keretében ingyenes bemutatót tartunk,

mely során megtapasztalhatják a masszázs jótékony hatását.

A bemutató nem jár kötelezettséggel!

Bízunk benne, hogy irodai masszázs szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését,

és mielőbb elégedett ügyfeleink között tudhatjuk Önt!

 

Elérhetőség:

xmm_logó

XANTOS MOBIL MASSZÁZS KFT.

1203 Budapest, Pázsitos sétány 8. V/29.

Mobiltelefon: (30) 234-4200

e-mail: szanto.tibor@xmm.hu

www.facebook.com/xmm.eletstilus