A hónap ajánlata Stresszes volt Önnek az ünnepi készülődés? Még mindig nem tudta kiheverni? Lazuljon és pihenje ki magát a Xantos Regeneráló, hidratáló csomagunkkal!

Sokak számára kimerítő volt az ünnepi készülődés, kevés idő jutott a saját nyugalom megteremtésére.

Ám, a szervezetnek szüksége van arra, hogy törődjenek és foglalkozzanak vele. Regeneráló, hidratáló csomagunkkal kipihenheti a decemberi, januári fáradalmakat és a felhalmozódott stresszt. Kezdje az évet kipihenten, kerülje el a folyamatos ingerült, feszült állapotot. Töltődjön fel újévi hidratáló csomagunkkal! Ajándékozza meg magát vagy családtagját egy kellemes, relaxáló kikapcsolódással 2015 első hónapjában is. Élvezze a közel kétórás nyugodt és felszabadult légkört, melyet kifejezetten az Ön igényeihez alkalmazkodva állítottunk össze!

Szerezzen örömet magának azzal, hogy az új esztendőt teljesen felfrissülve, feltöltődve és üdén kezdi! Felejtse el a stresszt, a téli kimerültséget, a folyamatos rohanásból fakadó ingerültségeket, és adja át magát egy különleges, feltöltő élménynek. A kezelés során bőre megszabadul az elhalt hámrétegtől, teste megújul az aromafürdő, a szőlőmagolajos masszázs és a testpakolás segítségével, így végül a közérzet javító talpmasszázs már könnyen elűzi a stressz megmaradt morzsáit is.

A szőlőmagolajnak köszönhetően bőre ismét fiatalos, rugalmas, hidratált lesz, és vitaminokkal is telítődik. Nyugtassa meg lelkét; érezze a levendula, a zsálya, a kamilla varázslatos illatát; lazuljon el aromafürdőnkben, melynek jótékony hatásával megfiatalíthatja testi és szellemi énjét! Így pozitív energiával töltődik majd fel!

Az új évet kezdje saját maga kényeztetésével nézze meg a hónap ajánlatát!