számlaadás

Korábban már írtunk arról, hogyan lehet felismerni a jó masszőrt, hogyan lehet jól masszőrt választani.

Ám, az is nagyon fontos egy magára valamit is adó masszőr esetében, egy cég esetében, hogy számlaképes legyen. Vagy olyan lehetőségeket biztosítson partnerei, ügyfelei számára, mint a bankkártyás terminállal történő helyszíni fizetés, Erzsébet-utalvány elfogadás, SZÉP-kártya elfogadás és egészségpénztárakkal kötött szerződés.

Most biztosan sokan azt gondolják, hogy sokkal fontosabb a számlaadásnál az, ha valaki jó masszőr és ért ahhoz, amit csinál. Számunkra azonban mind a két dolog egyformán nagyon fontos. Az ugyanis, hogy valaki jó masszőr még nem hatalmazza fel arra, hogy törvényt szegjen. Mi és minden kollegánk a Xantos Mobil Masszázs & Spa Kft.-nél fontosnak tartjuk a korrektséget, így mindig minden esetben biztosítunk számlát ügyfeleink számára.

Gyanús lehet, ha egy masszőr nem szeretné megmutatni végzettségét, titkolja iskoláit vagy működésének formáját. Kellemetlen dolog az, ha csak a szolgáltatás végén derül ki, hogy az illető masszőr nem fog számlát adni. Így az egészségpénztári kedvezményünket nem fogjuk tudni igénybe venni.

Ha biztosra szeretne menni, ajánljuk,

hogy elővigyázatosságból nézzen utána a cégnek, az illető személynek az Internet vagy egyéb közösségi oldalak segítségével és tájékozódjon a szolgáltatásokról, a fizetési lehetőségekről és akár a kedvezményekről is.

Egy korrekt masszőr mindig számlát ad!

A Xantos Mobil Masszázs Kft. számára fontos a cég hírneve és becsülete. Tisztában vagyunk vele, hogy sok cég és magánszemély el tudja számolni a masszázsra fordított költséget, és ehhez szükséges a számla kibocsátása. Így bátran állíthatjuk, hogy abban az esetben, ha Ön olyan „XMM-es kollégával” találkozik, aki nem ad vagy nem akar számlát kiállítani az nagy valószínűséggel nem a mi kollegánk, csak XMM-es masszőrnek adja ki magát.

Ennek elkerülése érdekében az a legjobb,

ha előre tisztázzák a fizetési lehetőségeket és formát! Továbbá szeretnénk kérni Önöket, hogy ha bármilyen rendellenességgel találkoznak, értesítsenek bennünket a honlapunk Kapcsolat oldalán található elérhetőségek bármelyikén!