Székes, irodai masszázs Nőnap

Március 8-án a hölgyeké a lesz a főszerep. A nemzetközi nőnap Magyarországon 1948 óta a nők iránti megbecsülés és tisztelet kifejezésének napja.

Habár eredetileg ez a nap munkásmozgalmi – a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos –, demonstratív nap volt, mára már az ajándékozással köthető egybe.

 

 Unalmas már a virág és a bonbon?
Valami egyedi ötlet kellene?
Ajándékozzon székes masszázst hölgy ismerőseinek, kollégáinak!

 

A Xantos Mobil Masszázs Kft. szolgáltatásai keretén belül lehetősége nyílik rá, hogy tapasztalt, profi masszőr kollégáink az irodába, munkahelyére vagy házhoz menjenek. Székes masszázs esetében (Nőnap alkalmából is) szakembereink az Ön által egyeztetett helyszínen és időpontban jelennek meg, biztosítva egy különleges ergonómiai kialakítású masszázsszéket is. Ebben a székben kényelmesen elhelyezkedve vehető igénybe a masszázs, a megrendelő által kijelölt helyiségben. A kezelés ruhán keresztül történik, így gyakorlatilag bárhol lehetőség van az igénybevételére. A masszázs általában 15 percet vesz igénybe, amely egy hosszabb kávészünetnek felel meg. Amennyiben kedveskedni szeretne nőnapon, ez tökéletes ajándék lehet!